15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Гилотини и Тримери За Хартија

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Knife Guillotine A3 Fusion 5410901

  054960
  120.82 (USD)
  Сече до 10 листа, 80 гр. хартија
  Должина 46 cm Дим. 68 x 21 x 6,5 cm

  Trimmer A4 Neutron 5410001-Up To 10Lbs-320Mm

  122040
  58.18 (USD)
  Сече до 10 листа, 80 гр. хартија
  Должина до 32 cm
  Заменлив нож
  Дим. 47,5 x 22,5 x 8 cm

  Guillotine 394933 430

  084870
  401.21 (USD)
  Сече до 40 листа 70 гр. хартија
  Должина 44 cm
  Дим. 62 x 37 x 16 cm

  Guillotine A3 Plasma 5411101 Up To 40 Sheets 455Mm

  122170
  349.05 (USD)
  Сече до 40 листа, 80 гр. хартија
  Должина 46 cm
  Дим. 81 x 42 x 17 cm

  Trimer Proton 25410301 A3

  084841
  93.98 (USD)
  Сече до 10 листа, 80 гр. хартија
  Должина 46 cm
  Заменлив нож
  Сигурносен нож
  Дим. 62 x 21 x 8 cm

  Trimer Atom A4 Electron 5410601-Up To 30Lbs.320Mm

  122060
  237.18 (USD)
  Сече до 30 листа, 80 гр. хартија
  Должина 38 cm
  Сигурносен нож
  Дим. 70,5 x 42 x 15 cm

  Trimmer A3 Atom 5410701 -To 30 Sheets.455Mm

  122090
  255.08 (USD)
  Сече до 30 листа, 80 гр. хартија
  Должина 46 cm
  Сигурносен нож
  Дим. 79 x 41,5 x 15 cm

  Trimmer A3 Gamma 54374011 - Up To 20 Lbs.455Mm

  122080
  240.76 (USD)
  Сече до 20 листа, 80 гр. хартија
  Должина 46 cm
  Сигурносен нож
  Дим. 67 x 22 x 10 cm

  Knife Trimmer А4 Gamma 5437001-Up to 20 лис. 320Мм

  122070
  190.64 (USD)
  Сече до 20 листа, 80 гр. хартија
  Должина 32 cm
  Сигурносен нож
  Дим. 53 x 28 x 11,5 cm

  Trimmer A4 Neutron Plus 5410101-To 10-Sheet-320Mm

  122050
  88.60 (USD)
  Сече до 10 листа, 80 гр. хартија
  Должина 32 cm
  Заменлив нож
  4 резервни ножеви за рамно сечење, брановидно, перфорација и превиткување
  Сигурносен ноз
  Дим. 49,5 x 25 x 9,5 cm

  Knives For 3 Different Cuts 3/1 5411301

  122100
  19.69 (USD)

  Гилотини и Тримери За Хартија

  Filter by:

  Clear All
  Min: 19.00 (USD) Max: 402.00 (USD)
  19 402
  Manufacturers