15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Глобуси

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Глобус, 8,5см, Sazio, Orb, 100030

  290200
  1,79 (USD)

  Глобус, Бежичен, Led, Зоо, детски, 25цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-2534

  273080
  24,16 (USD)
  ЗОО глобусот е наменет за најмалите „истражувачи“ и има интерактивна карта на светската флора и фауна. Дечињата имаат уникатна можност да учат да ги разликуваат растенијата и животните, паралелно ориентирајќи се просторно и истовремено покажувајќи ги нивните живеалишта.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу други географски тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Класичен, 21цм, Англиски, Alaysky's Globe , AG-2114

  273030
  19,69 (USD)
  Класичниот глобус е одлично помагало кое му овозможува на вашето дете да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Класичен, 25цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-2514

  273060
  24,16 (USD)
  Класичниот глобус е одлично помагало кое му овозможува на вашето дете да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Класичен, 32цм, Alaysky's Globe, AG-3214 МК

  273090
  28,64 (USD)
  Класичниот глобус е одлично помагало кое му овозможува на вашето дете да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Класичен, 32цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-3214

  273091
  28,64 (USD)
  Класичниот глобус е одлично помагало кое му овозможува на вашето дете да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 21цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-2115

  273040
  20,58 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелнио и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 25цм, Alaysky's Globe, AG-2515 MK

  273070
  25,96 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелно и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 32цм, Alaysky's Globe, AG-3215 МК

  273100
  31,32 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелнио и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 32цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-3215

  273101
  31,32 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелнио и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус Ф30 пиши бриши-тримакс 4531

  164082
  30,25 (USD)

  Глобус Детски 300 30Цм- На Македонски Јазик 1836

  148691
  26,67 (USD) 31,32 (USD)

  Глобус, Светлечки, Англиски, Ф26, Diakakis, Elite, 0042632

  124495
  35,80 (USD) 43,86 (USD)

  Глобус, 2152, Ф 30, МКД

  148692
  26,67 (USD)

  Глобус Р20 Цм Со Светло0056

  119550
  42,06 (USD)

  Глобуси

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 1,00 (USD) Максимум: 53,00 (USD)
  1 53
  Производители