15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Калкулатори Канцелариски

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Калкулатор , 12 бројки, 190мм x 140мм, KADIO, 2385

  221480
  7,16 (USD)

  Калкулатор, Casio, MS-20B-S-EC, Црна

  253850
  16,11 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - Конверзии на валути
  - Пресметка на данок
  - Меморија (3 вредности)
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 2,9 x 10,3 x 14,7 мм
  - Тежина: 110 гр

  Калкулатор, Casio, MS-80B-S-EP, Сива

  215220
  18,80 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - Конверзии на валути
  - Пресметка на данок
  - Меморија (3 вредности)
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 2,9 x 10,3 x 14,7 мм
  - Тежина: 110 гр

  Калкулатор, Casio, MX-12B-WE-W-EC, Бела

  215231
  9,40 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - MU
  - Меморија
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 147 x 106,5 x 29 мм
  - Тежина: 115 гр

  Калкулатор, Olympia, LCD8110, 40618

  284990
  12,53 (USD)
  Екран со две линии (12 и 10 цифри)
  229 Функции
  Супер визуелно совршен алгебарски метод
  Функции за репродукција
  Формат на експоненцијален приказ
  9 мемории
  Хиперболични/инверзни функции
  Пермутација, комбинација
  Дропка/децимална пресметка
  Координативна трансформација
  Статистичка пресметка
  Напојување со 2 батеријата LR44
  Цврста пластична обвивка
  Дим.: 15,3 x 8,4 х 1,6 mm

  Калкулатор со лента, Casio, FR-620RE-E-EC, Црна

  214900
  151,26 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Euro конверзија
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  Екран со зелено осветлени бројки
  38 х 21 х 11 cm

  Калкулатор, Citizen, SDC-812 BN NR, 10.2*12.4*2.5цм, Црна

  117180
  12,35 (USD)
  12 бројки
  Напојување соларно и со батерија
  Пластични копчиња
  10,2 x 12,4 x 2,5 cm

  Калкулатор, Математички, 10+2Бројки, 236 функции, Citizen, SR-270N, 8*16цм, Црна

  076900
  22,38 (USD)
  10+2 бројки
  Дисплеј со 2 реда
  Двојно напојување соларно и батерии
  251 функции
  Пластичен поклопец
  Пластични копчиња
  16,5 х 8,4 х 2 cm

  Калкулатор, Mатематички, 10+2 бројки, 165 функ, Citizen, SR-260N, 8*15.4цм, Црна

  076890
  18,80 (USD)
  10+2 бројки
  Дисплеј со 1 ред
  Напојување на батерии
  165 функции
  Пластичен поклопец
  Пластични копчиња • 15,4 х 8 х 1,4 cm

  Калкулатор, Канцелариски, Citizen, CX-121 N, 19.4*26.9*6.6цм, Бела

  077770
  79,66 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  26,9 х 19,4 х 6,6 cm

  Калкулатор математички, Casio, FX-5890P, Црна

  222800
  115,46 (USD)

  Калкулатор, Канцелариски, Со лента, Citizen, CX-123N, 20.2*26.7*7.7цм, Бела

  146360
  120,82 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  26,7 х 20,2 х 7,7 cm

  Калкулатор , со 12 Бројки, Citizen, Ccc 112, 155*207*22цм, Сива

  076820
  27,74 (USD)
  2 бројки
  Местење на децимали
  Евро конверзија
  Двојно напојување соларно и батерии
  Местење на децимали
  Пластични копчиња
  20,8 х 15,6 х 3,6 cm

  Калкулатор, 12 бројки, 19.5*14.5*3, Noki, H-MS011

  199860
  8,06 (USD)
  12 бројки
  Дисплеј во еден ред
  Напојување соларно и со батерија
  Пластични копчиња
  19,5 x 14,5 x 3 cm

  Калкулатор, Citizen, CI-SDC868L, 6.46*6.14*1.18цм, Сива

  076930
  19,69 (USD)
  12 бројки
  Двојно напојување соларно и батерии
  Местење на децимали
  Двојна меморија
  Копче за бришење
  Гумени копчиња
  15,4 х 15,2 х 2,9 cm

  Калкулатор , со 12 Бројки, Citizen, Wr 3000, 152*103*22цм, Црна

  076840
  22,11 (USD)
  Отпорен на вода, песок и др.
  12 бројки
  Двојно напојување соларно и батерии
  Копче за бришење
  Пластични копчиња
  15,2 х 10,5 х 3,5 cm

  Калкулатори Канцелариски

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 4,00 (USD) Максимум: 245,00 (USD)
  4 245
  Производители