15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Калкулатори Математички

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-220PLUS-2-S-EH, Сина

  214913
  17,00 (USD)
  Моќен компактен калкулатор со дволиниски LCD панел, кој нуди решавање на широк спектар на математички функции, вклучително и статистички пресметки.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-350ESPLUS-2SETD, Црна

  253800
  23,27 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка. Калкулаторот нуди 252 функции, 9 променливи мемории и неколку математички функции.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-570ESPLUS-2SETD, Црна

  253810
  34,90 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-5800P-S-EH, Црна

  301540
  124,40 (USD)

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-82ESPLUS-2-SETD, Црна

  253820
  23,27 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-85ESPLUS-2-SETD, Црна

  253830
  31,32 (USD)
  Едноставен и лесен за употреба, овој калкулатор претставува оптимална алатка за едукација. Има автентичен приказ на равенките, поседува одличен квалитет и овозможува спокојство и доверба при употреба во образновни услови.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-991ESPLUS-2SETD, Црна

  253840
  38,48 (USD)
  Автентичен приказ на равенки, корени и дропки, исто како што се во вашиот учебник што придонесува до поголемо разбирање на равенките и резултатите.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-991EX-S-ET-V, Црна

  215130
  40,28 (USD)
  Новата серија на научни калкулатори Classwiz се одликува со LCD-дисплеј со висока резолуција 192 x 63 пиксели, четири пати поголема од резолуцијата од претходната серија FX-ES Plus. Покрај тоа, новата серија на научни калкулатори ClassWiz има нов процесор кој е четири пати побрз од процесорот FX Plus ES и двојно поголем капацитет на меморија.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-9750GII-S-EH, Црна

  222820
  160,20 (USD)
  Калкулаторот за графикони Casio FX-9750GII чие мени е засновано врз икони и е лесно за навигација. Дизајнот на софтверот го олеснува сфаќањето на математичките концепти од страна на студентот. Менито со икони овозможува лесен пристап до напредните функции. Со калкулаторот за графицирање FX-9750GII можете да креирате табели со вредности од дадени функции и да генерирате графикони. Препорачан за употреба во Алгебра, Геометрија, Тригонометрија, Биологија, Физика, Бизнис и Финансии.

  Калкулатор 80407 160*87*25Мм 240 Функции со 12 бројки Математички

  227890
  6,26 (USD) 6,98 (USD)
  Математички калкулатор со 240 функции, 12 бројки и дисплеј со 2 реда.
  Димензија: 160 x 87 x 25 мм
  Log | Sin | Cos
  Auto power off
  2x AAA батерии

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-82EX-S-ET-V, Црна

  214951
  27,74 (USD)
  Оваа серија на калкулатори нуди нов LC дисплеј со висока резолуција со 192 × 63 пиксели и резолуција што е четири пати поголема од онаа на познатите дисплеи од сериите FX-ES Plus. Покрај тоа, оваа серија има нов хардвер со побрз процесор и двојно ја зголеми големината на меморијата.

  Калкулатор, Mатематички, Casio, FX-82MS-2-S-ET-D, Црна

  214960
  22,38 (USD)
  Стандарден училишен калкулатор со дволиниски дисплеј и ергономски дизајн.

  Калкулатор, Математички, 16*8*1,5цм, Centrum, Scientific, 83404

  252400
  6,80 (USD)
  Математички калкулатор со 12 бројки, дисплеј во два реда и со 240 функции, со што ќе ви овозможи да извршите широк спектар на математички пресметки. Калкулаторот изведува операции со фракции, степени, минути, проценти, корени. Ви овозможува да извршите статистички, аритметички пресметки, пресметки користејќи меморија и научни функции. Работи со тригонометриски, хиперболички функции и логаритми. Пресметува линеарни, логаритамски, експоненцијални, инверзни, квадратни, експоненцијативни регресии и регресии. Телото и копчињата на калкулаторот се изработени од пластика. Текстот на копчињата не бледнее, дури и со честа и интензивна употреба. Автоматско исклучување 6 минути по запирање на употребата. Извор на енергија - 2 батерии G10 (LR130, LR44, "AA" или "AAA"). Ако броевите и симболите се слаби на екранот, батериите мора да се заменат.

  Калкулатори Математички

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 6,00 (USD) Максимум: 161,00 (USD)
  6 161
  Производители