15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Калкулатори Со Принтер

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Калкулатор, Со лента 198*102*46 мм, Olympia, CPD425, 942915039

  284950
  70.70 (USD)

  12 бројки
  Напојување со 4 батерии АА (вклучени во пакувањето)
  Брзо печатење 1,6 линии во секунда
  Печати во сина боја
  Ролер со мастило, IR 40
  Ширина на ролна хартија: 57 mm, дијаметар 65 mm, (макс. 110 mm)
  Тах+ , тах-
  Меморија (одземање, собирање)
  Копче за бришење
  Автоматско исклучување 19,8 х 10,2 х 4,6 cm

  Калкулатор, Со лента, Olympia, CPD 3212S, 946776002

  285000
  178.10 (USD)

  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење 3 линии во сек.
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  Конверзија во евра
  Екран со зелено осветлени бројки
  Дим. 21 х 25,2 х 6,8 cm

  Калкулатор, Со лента, Olympia, CPD 3212T, 946776005

  285010
  170.05 (USD) 196.00 (USD)

  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење 6 линии во сек.
  Термално печатење
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  Конверзија во евра
  Екран со зелено осветлени бројки
  Дим. 21 х 25,2 х 6,8 cm

  Calculator Olimia Cpd 512 944837002

  077870
  178.10 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  Екран со зелено осветлени бројки
  Дим. 22,3 х 31,8 х 8 cm

  Калкулатори Со Принтер

  Filter by:

  Clear All
  Min: 70.00 (USD) Max: 179.00 (USD)
  70 179
  Manufacturers