15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Каси за Пари Вградливи

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Програм за евиденција работно време139-0600 SafeScaneTM-PLUSPC Software Retail

  207070
  124,40 (USD)
  Програмот за евиденција TimeMoto е моќен софтвер кој ви овозможува многу корисни функции.
  Генерира инстант извештаи; креирајте дневни, неделни, месечни и периодични извештаи по оддел и вработен; следете ги трошоците за работа, часовите, прекувремените часови и отсуствата; експортирајтре ги вашите податоци во Excel, CSV, PDF или во претпочитаната програма за плати - сето тоа со неограничена база на податоци, автоматски бекап и поддршка за повеќе терминали TimeMoto.
  Се употребува во комбинација сo системите за eвиденција: ТМ-616 / 125-0585; ТМ-626 / 125-0586; ТМ-818 / 125-0587; ТМ-828 / 125-0588; ТМ-838 / 125-0589

  Фиока за пари, 41x41, SafeScan, SD-4141, 132-0425

  270810
  201,38 (USD)

  Фиока за пари 132-0431 SafeScane 4141 -2 35,8*32,8*6,4цм

  206770
  113,66 (USD)
  Заштдете време и добијте на ефикасност при секоја промена на вашата работна смена. Практичната и функционална фиока 4141-2 ви дава совршен преглед и организација на вашата готовина и значајно ви го олеснува завршувањето на вашето работно време.
  Со 4141-2 фиоката за пари добивате:
  - 4 оддели за банкноти кои може да се подесуваат по потреба.
  - Посебни прегради за метални пари.
  - Посебен додаток со 8 прегради за монети кој може по потреба да се вади и става.
  - Посебна странична преграда за чување банкности со највискои апоени или вредносни документи.

  Држач за каса за пари 132-0436 SafeScane 4141 Barcet 41*10цм

  206790
  106,50 (USD)
  Брза и лесна монтажа на пулт, биро...
  - Робустен метален заграден држач (со вклучени 16 завртки и дистанцери)
  - Погоден за каси за пари Safescan: LD- 4141, SD-4141 и HD-4141

  Каса за пари 132-0423 SafeScan LD-4141 41*41,5*11,5цм

  206740
  178,10 (USD)
  Фиоката за пари LD-4141 е изработена од цврсти и квалитетни материјали. Неговата робусна обвивка од челик и издржлив ПВЦ сад овозможува сигурно држење и класифицирање на монетите и книжните пари.
  - Издржливи лежишта.
  - Отворање со лесно притискање.
  - Внатрешен фиока со можност за отстранување.
  - 4 слота за книжни пари и 8 за метални пари.
  - Безбедносна брава со заклучување во 3 позиции (заклучено, во мирување и отворено)

  Каса за пари 132-0498 SafeScan SD-4617S 46*17*10цм

  207010
  178,10 (USD)
  Фиоката за пари SD-4617S е изработена од цврста робусна обвивка од челик и квалитетен ПВЦ материјал на некои делови од внатре.
  Погодна е за користење во продавници, училишта, канцелариски кафетерии, ноќни клубови и сл.
  Поседува робустен механизам за заклучување без удар, загарантиран да обезбеди најмалку 1 милион циклуси на отварање/затворање.
  Капакот е издржлив, отпорен на удари и се отвора цели 80 степени.

  Поклопец сигурносен за Фиока за пари 132-0432 4141-lid 35,8*28,6*5,6цм

  206780
  47,44 (USD)
  Заштитете ги вашите пари за време на промена на смените (на прометот)
  Робусна метална конструкција
  Брава со 2 позиции (заклучена и отворена)
  Комплет со 2 клуча
  Не е компатибилен со 4141T2
  Тежина: 1,25 кг
  Дим. 35,8 x 28,6 x 5,6 cm

  Поклопец сигурносен за Фиока за пари 132-0438 SafeScane 4617-lid 44*15*8цм

  207030
  65,34 (USD)
  Заштитете ја готовината во вашата фиока 4617 за време на промените во смената или додека ја чувате во сеф. Едноставно, ставете го челичниот капак 4617-lid со лизгање и заклучете.

  Систем за евиденција на работно време 125-0585 SafeScane TM-616 9,95*21,5*4.43цм

  207040
  707,05 (USD)
  Интелигентниот терминал Time-Moto TM-616 е комбинација на најновиот RFID читач на близина и технологијата на отпечатоци од прсти. Овој систем оди со компјутерски софтвер за употреба на единечен компјутер или TimeMoto Cloud.
  Изберете TimeMoto Cloud за моментална синхронизација од која било локација во кое било време.
  Лесно и едноставно евидентирање на присуството на вашите вработени и моќна алатка за поефикасно управување со вашата работна сила.
  Карактеристики на производот:
  - Води детална евиденција и ги пресметува сработените часови, прекувремените како и часовите на отсуство
  - Евидентирање на влез/излез со РФИД ознака, отпечаток од прст, посебно копче или ПИН
  - Погоден за до 200 корисници / до 10.000 логирања
  - Работи преку Wi-Fi, Ethernet (LAN) или USB Host.
  - Системот е во согласност со новата европска регулатива за приватност (GDPR)
  - Вклучен е софтвер TimeMoto за употреба на еден компјутер или TimeMoto Cloud (вклучени 30 дена)

  Систем за евиденција на работно време 125-0586 SafeScane TM-626 9,95*21,5*4.43цм

  207060
  886,05 (USD)
  Интелигентниот терминал Time-Moto TM-616 е комбинација на најновиот RFID читач на близина и технологијата на отпечатоци од прсти. Овој систем оди со компјутерски софтвер за употреба на единечен компјутер или TimeMoto Cloud.
  Изберете TimeMoto Cloud за моментална синхронизација од која било локација во кое било време.
  Лесно и едноставно евидентирање на присуството на вашите вработени и моќна алатка за поефикасно управување со вашата работна сила.
  Карактеристики на производот:
  - Води детална евиденција и ги пресметува сработените часови, прекувремените како и часовите на отсуство
  - Евидентирање на влез/излез со РФИД ознака, отпечаток од прст, посебно копче или ПИН
  - Погоден за до 200 корисници / до 10.000 логирања
  - Работи преку Wi-Fi, Ethernet (LAN) или USB Host.
  - Системот е во согласност со новата европска регулатива за приватност (GDPR)
  - Вклучен е софтвер TimeMoto за употреба на еден компјутер или TimeMoto Cloud (вклучени 30 дена)

  Систем за евиденција на работно време 125-0588 SafeScan TM-828 9,9*21,5*4.4цм

  207050
  1.067,74 (USD)
  Интелигентниот терминал Time-Moto TM-828 е комбинација на најновиот RFID читач на близина и технологијата на отпечатоци од прсти. Овој систем оди со компјутерски софтвер за употреба на единечен компјутер или TimeMoto Cloud.
  Изберете TimeMoto Cloud за моментална синхронизација од која било локација во кое било време.
  Лесно и едноставно евидентирање на присуството на вашите вработени и моќна алатка за поефикасно управување со вашата работна сила.
  Карактеристики на производот:
  - Води детална евиденција и ги пресметува сработените часови, прекувремените како и часовите на отсуство
  - Евидентирање на влез/излез со РФИД ознака, отпечаток од прст, посебно копче или ПИН
  - Погоден за до 2.000 корисници / максимум 2.000 отпечатоци од прсти
  - Работи преку Wi-Fi, Ethernet (LAN) или USB Host.
  - Системот е во согласност со новата европска регулатива за приватност (GDPR)
  - Вклучен е софтвер TimeMoto за употреба на еден компјутер или TimeMoto Cloud (вклучени 30 дена)

  Тацна за пари 7234/А-2

  081410
  1,77 (USD)

  Фиока за пари 132-0428 SafeScan -3540 31,8*29,2*5,9цм

  206730
  106,50 (USD)
  Заштдете време и добијте на ефикасност при секоја промена на вашата работна смена.
  Практичната и функционална фиока SafeScane 3540 ви дава совршен преглед и организација на вашата готовина и значајно ви го олеснува завршувањето на вашето работно време, едноставно сменете ја вашата полна фиока со готовина со нова.
  - Оваа фиока одговара како резерва на фиоката со метално куќиште Safescan SD-3540

  Фиока за пари 132-0430 SafeScan 4141-T1 36,8*32,8*6,35цм

  206760
  113,66 (USD)
  Заштдете време и добијте на ефикасност при секоја промена на вашата работна смена.
  Практичната и функционална фиока SafeScane 4141-1 ви дава совршен преглед и организација на вашата готовина и значајно ви го олеснува завршувањето на вашето работно време, едноставно сменете ја вашата полна фиока со готовина со нова.
  - Оваа фиока одговара како резерва на фиоката со метално куќиште SD-4141 и HD-4141S

  Фиока за пари 132-0433 SafeScane 4646-T 41*35*6,4цм

  207000
  113,66 (USD)
  Заштдете време и добијте на ефикасност при секоја промена на вашата работна смена.
  Практичната и функционална фиока SafeScane 4646-tray ви дава совршен преглед и организација на вашата готовина и значајно ви го олеснува завршувањето на вашето работно време, едноставно сменете ја вашата полна фиока со готовина со нова.
  - Оваа фиока одговара како резерва на фиоката со метално куќиште Safescan HD-4646S

  Фиока за пари 132-0437 SafeScan 4617 44,7*15,1*8,8цм

  207020
  113,66 (USD)
  Заштдете време и добијте на ефикасност при секоја промена на вашата работна смена.
  Практичната и функционална фиока SafeScane 4617 ви дава совршен преглед и организација на вашата готовина и значајно ви го олеснува завршувањето на вашето работно време, едноставно сменете ја вашата полна фиока со готовина со нова.
  - Оваа фиока одговара како резерва на касата со метално куќиште Safescan SD-4617S

  Каси за Пари Вградливи

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 1,00 (USD) Максимум: 1.068,00 (USD)
  1 1068
  Производители