15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Куфери Кабински S 55цм

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Куфер МоДс 13088 С Крем

  158086
  45.73 (USD) 65.34 (USD)

  Куфер, 4 Тркала, Мека, American T, Funshine, 75507/2563, 40*55*20цм, Розева

  193668
  106.50 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 40 х 55 х 20 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 36 литри
  Тежина: 2,5 кг
  Со еден патент (преграда)
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine, 00224880104, 35*55*25цм, Црвена

  171682
  154.75 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 35 х 55 х 25 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 48 литри
  Тежина: 1,5 кг
  Со еден патент (преграда)
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Tuileries, 00224780106, 37*55*23цм, Кафеава

  133609
  105.57 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 37 х 55 х 23 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 47 литри
  Тежина: 2,1 кг
  Со еден патент (преграда)
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, U-Lite Classic, 00324680132, 35*55*25цм, Сина

  193163
  137.78 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 35 х 55 х 25 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 37 литри
  Тежина: 2,2 кг
  Со еден патент (преграда)
  Преграда за прибор, организатор...

  Suitcase 401001 -51 Cm Light-Turquoise

  108574
  73.66 (USD) 122.76 (USD)

  Suitcase With 4 Wheels 311009-38 * 55 * 20-30L-2.1Kg. Pink

  157738
  85.42 (USD) 122.02 (USD)

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Samsonite, Paradiver Light, 92057/6117, 40*55*23цм, Сива

  205387
  303.40 (USD)
  Материјал: Полиестер обложен со тефлонски заштитен материјал
  Димензии: 40 х 55 х 23 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 50 литри
  Тежина: 2,5 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Samsonite, Spark SNG, 115759/L470, 40*55*20цм, Црна

  217971
  267.60 (USD)
  Материјал: 100% рециклиран®
  Димензии: 40 х 55 х 20 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 43 литри
  Тежина: 2,5 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 тркала, Тврда, American T., Soundbox, 88472/1371, 40*55*20цм, Жолта

  208735
  196.00 (USD)
  Материјал: polypropylene
  Капацитет: 41 l
  Тркала: 4
  Димензии: 40 x 55 x 20 sm
  Заклучување: Дa
  Тeжина: 2,6 Кг

  Куфер, 4 тркала, Тврда, American T., Wavebreaker, 74133/0576, 40*55*20цм, Црна

  193551
  160.20 (USD)
  Материјал: ABC
  Димензии: 55 x 40 x 20 см
  Тежина: 2,6 кг
  Капацитет: 36 л
  4 двојни тркала
  Фиксна 3-цифрена комби-брава со TSA за да се овозможи безбедно патување

  Куфери Кабински S 55цм

  Filter by:

  Clear All
  Min: 17.00 (USD) Max: 833.00 (USD)
  17 833
  Manufacturers