15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Маркери за бела табла HQ

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Маркер, За Табла, 2-3мм, Schneider, Maxx 290, 129001, Црна

  050291
  1,25 (USD)
  - Маркер за табла, во црна боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Маркер, За Табла, Сет 4/1, 2-3мм, Schneider, Maxx 290, 129094

  050300
  5,37 (USD)
  Маркери за табла со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  Погодни за табла, хартија, фолија.
  Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  Мастило што не се суши и по отстранување на капачето.
  Може да се надополни.
  Изработен е од 95% рециклирана пластика.
  Пакување: сет од 4 маркери во црна, црвена, сина и зелена боја.

  Маркер, За Табла, 2-3мм, Schneider, Maxx 290, 129002, Црвена

  050292
  1,25 (USD)
  - Маркер за табла, во црвена боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Маркер, За Табла, 2-3мм, Schneider, Maxx 290, 129003, Сина

  050293
  1,25 (USD)
  Маркер за табла, во сина боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Маркер, 1-3мм, Board Marker, Schneider, Maxx Eco 110, 111001, Црна

  015401
  1,52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во црна боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Маркер, 1-3мм, Board Marker, Schneider, Maxx Eco 110, 111002, Црвена

  015402
  1,52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во црвена боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Маркер, Boardmarker, 1-3мм, Сет 1/4, Schneider, Maxx Eco 110, 111094

  015440
  5,82 (USD)
  Маркери за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм.
  Погодни за табла, хартија, фолија.
  Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  Сетот содржи 4 маркери во црна, црвена, сина и зелена боја.

  Маркер, 1-3мм, Board Marker, Schneider, Maxx Eco 110, 111003, Сина

  015403
  1,52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во сина боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Маркер, 1-3мм, Board Marker, Schneider, Maxx Eco 110, 111004, Зелена

  015404
  1,52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во зелена боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Маркер борд, 4,9мм, кос врв, Mas, 6412, црна

  204561
  1,18 (USD)

  Маркери за бела табла HQ

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 1,00 (USD) Максимум: 6,00 (USD)
  1 6
  Производители