15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Маркери паинт HQ

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Маркер, Paint, 1-3 мм, Со тап врв, Schneider, Maxx 270, 127049, Бела

  050316
  3,67 (USD)
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во бела боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 1-3мм, Со тап врв, Schneider, Maxx 270, 127004, Зелена

  050314
  3,67 (USD)
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во зелена боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 0.8мм, Schneider, Maxx 278, 127849, Бела

  050336
  3,94 (USD)
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во бела боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Маркер, Paint, 1-3 мм, Со тап врв, Schneider, Maxx 270, 127005, Жолта

  050315
  3,67 (USD)
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во жолта боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 1-3 мм, Со тап врв, Schneider, Maxx 270, 127053, Златна

  050319
  3,67 (USD)
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во златна боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, Со тап врв, 1-3 мм, Schneider, Maxx 270, 127003, Сина

  050313
  3,67 (USD)
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во сина боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, Тап Врв, 1-2мм, Schneider, Max 271, 127149, Бела

  050326
  3,76 (USD)
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во бела боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 1-3 мм, Со тап врв, Schneider, Maxx 270, 127001, Црна

  050311
  3,67 (USD)
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во црна боја
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, Тап Врв, 1-2мм, Schneider, Maxx 271, 127101, Црна

  050321
  3,76 (USD)
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во црна боја.
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 0.8мм, Schneider, Maxx 278, 127854, Сребрена

  050337
  3,94 (USD)
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во сребрена боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Маркер, Paint, Тап Врв, 1-2мм, Schneider, Maxx 271, 127154, Сребрена

  050327
  3,76 (USD)
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во сребрена боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Маркер, Paint, 0.8мм, Schneider, Maxx 278, 127853, Златна

  050339
  3,94 (USD)
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во златна боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Маркери паинт HQ

  Filter by:

  Clear All
  Производители