15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Маркери текст HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Текст Маркер, Schneider, Job, 1523, Тиркизна

  257033
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во тиркизна боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст Маркер, Schneider, Job, 1524, Минт

  257034
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во минт боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1525, Пастелна жолта-Ванила

  257035
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во пастелно жолта боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1528, Виолетова

  257038
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во виолетова боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1529, Светло розева

  257037
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во цветло розева боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст Маркер, Сет 1/4, Pastel Wallet, Schneider, Job, 115098

  257070
  3.13 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во пастелни бои. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Yellow

  051185
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во жолта боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 1/4 October 1500

  051210
  3.13 (USD)
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 660.
  - Пакување: сет од 4 маркери во жолта, портокалова, розева и зелена боја.

  Schneider Highlighter 150 Yob Green

  051184
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во зелена боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Pink

  051188
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во розева боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yoob Orange

  051189
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во портокалова боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Blue

  051183
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во сина боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Маркер текст Шнајдер Блистер 17 сет 1/2

  185116
  1.16 (USD)
  Текст маркери погодни за сите видови на хартија.
  Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  Може да се надополни со мастило по потреба.
  Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.
  Блистер сетот содржи два маркери во розева и зелена боја.

  Текст Маркер, Сет 6/1, Schneider, Job 150, 115096

  051216
  4.21 (USD)
  Погоден е за сите видови на хартија.
  Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 660.
  Пакување: сет од 6 маркери во жолта, портокалова, розева, црвена, зелена и сина боја.

  Schneider Highlighter 150 Yob Red

  051182
  0.72 (USD)
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во црвена боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Маркери текст HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 13.00 (USD)
  0 13
  Manufacturers