15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Моливи HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Pencil Fcc Influenza 12604 B517021-2Mm Red

  145282
  0.72 (USD)
  Молив со одличен квалитет.
  Наменет за пишување, цртање и скицирање
  Ергономската триаголна форма со Grip, обезбедува пишување без замор
  Еколошки лак заснован на вода
  Отпорен на кршење како резултат на секуларното сврзување (SV)
  Степен на цврстина: Б

  Pencil 120-2 Norris 2

  122300
  0.45 (USD)

  Молив, B, Faber Castell, Grip 2001, 517053, Тиркизна

  145284
  0.72 (USD)
  Молив со одличен квалитет.
  Наменет за пишување, цртање и скицирање
  Ергономската триаголна форма со Grip, обезбедува пишување без замор
  Еколошки лак заснован на вода
  Отпорен на кршење како резултат на секуларното сврзување (SV)
  Степен на цврстина: Б

  Pencil With Eraser 132 46-Hb Noir

  122280
  0.21 (USD)
  Norica® 132 46
  Молив со гума HB

  - Високо квалитетен молив
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: HB
  - Дебелина на графит HB: ~2 мм
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 132 46

  Pencil With Eraser 80055

  183270
  0.18 (USD)

  Pencil 130 46-Nib

  122270
  0.21 (USD)
  Norica® 130 46
  Молив HB

  - Високо квалитетен молив
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: HB
  - Дебелина на графит HB: ~2 мм
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 130 46

  Молив, ХБ, Природно Дрво, Staedtler, 123 60-2

  122291
  0.32 (USD)
  STAEDTLER® 123 60-2
  Молив HB

  - Високо квалитетен молив
  - Степени на мекост и јачина на пишување: HB
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 123 60-2

  Pencil 100 Xb-Mars Lumicolor 100-

  122380
  1.07 (USD)

  Pencil 180 30 (C288P-C288P-)

  154450
  0.36 (USD)

  Pencil With Eraser 122 Notis2

  122310
  0.54 (USD)

  Pencil 180F (Ct90) -Wopeks Neon- 1/1

  144110
  0.63 (USD)
  STAEDTLER® 180F KP72 neon
  Графитен молив HB

  - Изработен од иновативен материјал “WOPEX”
  - Отпорност од кршење
  - Мека и нелизгава површина
  - Степени на мекост и јачина на пишување: HB
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 180F KP72 neon

  Pencil 1822 Kp72 Wopeks

  127760
  0.98 (USD)
  STAEDTLER® 1822 KP72
  Графитен молив со гума

  - Молив со таблица за множење на самиот дизајн
  - Степени на мекост и јачина на пишување: HB
  - Достапен во две бои
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 1822 KP72

  Pencil Fc Influenza B 117001 Gray

  126047
  0.72 (USD)
  Графитен молив со одличен квалитет за пишување, цртање и скицирање.
  Ергономската триаголна форма што обезбедува пишување без замор
  Еколошки лак
  Степен на цврстина: Б

  Моливи HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 179.00 (USD)
  0 179
  Manufacturers