15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ножеви Шпатули Сликарски Професионални

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Нож За Линорез 1/5 Сит

  200287
  88.00 ден

  Шпатула, Сликарска, бр.6, Statovac, 616706

  189116
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 6
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик
  Димензија: Должина на дршка 11 цм, а должина на работниот дел 6 цм

  Шпатула, Сликарска, бр.16, Statovac, 616716

  189126
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 16
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик
  Димензија: Должина на дршка 11 цм, а должина на работниот дел 6,5 цм

  Шпатула, Сликарска, бр.14, Statovac, 616714

  189124
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 14
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик

  Шпатула, Сликарска, бр.15, Statovac, 616715

  189125
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 15
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик
  Димензија: Должина на дршка 11 цм, а должина на работниот дел 12 цм

  Шпатула, Сликарска, бр.17, Statovac, 616717

  189127
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 17
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик
  Димензија: Должина на дршка 11 цм, а должина на работниот дел 7 цм

  Шпатула, Сликарска, бр.19, Statovac, 616719

  189129
  135.00 ден
  Шпатулите се вбројуваат во повеќе наменски алат, поради нивната употреба во повеќе области. Во сликарството се користат за постигнување на релјефни текстури, а пак во вајарството се користат при изработување на скулптури.
  Големина: n⁰ 19
  Материјал: Полирана дрвена дршка и еластичен челик
  Димензија: Должина на дршка 11 цм, а должина на работниот дел 9,5 цм

  Ножеви Шпатули Сликарски Професионални

  Filter by:

  Clear All
  Min: 88.00 ден Max: 135.00 ден
  ден88 ден135
  Manufacturers