15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Платна Канвас

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Canvas Art5070 For Drawing Sudor 50 * 70

  143770
  9.76 (USD)

  Платно, Блинд Рам, 275гр, 40*50цм, Statovac, Standart, 602102

  189213
  6.26 (USD) 8.06 (USD)
  Стандардните памучни платна се достапни во разни големини. Три пати се премачкани со премаз и се спремни за сликање.
  Димензија: 40 x 50 x 1,8 цм
  Тежина: 450 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 275 гр., букови клинови за одржување на затегнатоста

  Canvas Standard 602104-250Gr. Frame 50 * 70Cm

  189215
  9.84 (USD) 11.64 (USD)
  Стандардните памучни платна се достапни во разни големини. Три пати се премачкани со премаз и се спремни за сликање.
  Димензија: 50 x 70 x 1,8 цм
  Тежина: 700 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 275 гр., букови клинови за одржување на затегнатоста

  Платно, Блинд Рам, 400гр, 30*40цм, Statovac, Professional, 602002

  189202
  5.37 (USD) 6.53 (USD)
  Професионални памучни ткаенини со висок квалитет, достапни во сите димензии. Платното се протега над рамката, со дебелина 1,8 и XXL 3,8 см. Тежината на платно 400гр. овозможува сликање во сите техники. Платното е премачкано три пати со премаз и е подготвено за сликање. Сушено во специјални печки за да се добие платно со одличен квалитет.
  Димензија: 30 x 40 x 1,8 цм
  Тежина: 340 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 400 гр., букови клинови за одржување на затегнатоста

  Платно, Блинд Рам, 400гр, 40*50цм, Statovac, Professional XXL, 602401

  189245
  11.64 (USD) 13.34 (USD)
  Професионални памучни ткаенини со висок квалитет, достапни во сите димензии. Платното се протега над рамката, со дебелина 1,8 и XXL 3,8 цм. Тежината на платно 400гр. овозможува сликање во сите техники. Платното е премачкано три пати со премаз и е подготвено за сликање. Сушено во специјални печки за да се добие платно со одличен квалитет.
  Димензија: 40 x 50 x 3,8 цм
  Тежина: 860 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 400 гр.

  Платно, Блинд Рам, 400гр, 40*50цм, Statovac, Professional, 602003

  189204
  6.98 (USD) 8.86 (USD)
  Професионални памучни ткаенини со висок квалитет, достапни во сите димензии. Платното се протега над рамката, со дебелина 1,8 и XXL 3,8 см. Тежината на платно 400гр. овозможува сликање во сите техники. Платното е премачкано три пати со премаз и е подготвено за сликање. Сушено во специјални печки за да се добие платно со одличен квалитет.
  Димензија: 40 x 50 x 1,8 цм
  Тежина: 450 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 400 гр., букови клинови за одржување на затегнатоста

  Платно, Блинд Рам, 400гр, 50*50цм, Statovac, Professional, 602013

  189205
  8.06 (USD) 9.84 (USD)
  Професионални памучни ткаенини со висок квалитет, достапни во сите димензии. Платното се протега над рамката, со дебелина 1,8 и XXL 3,8 см. Тежината на платно 400гр. овозможува сликање во сите техники. Платното е премачкано три пати со премаз и е подготвено за сликање. Сушено во специјални печки за да се добие платно со одличен квалитет.
  Димензија: 50 x 50 x 1,8 цм
  Тежина: 520 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 400 гр., букови клинови за одржување на затегнатоста

  Платно, Панел, 275гр, 12*18цм, 3мм, Statovac, Standart, 602300

  189221
  0.72 (USD) 0.90 (USD)
  Стандардните памучни платна се достапни во разни големини, тие се затегнати на лесонит плоча. Три пати се премачкани со премаз и се спремни за сликање.
  Димензија: 12 x 18 цм
  Тежина: 62 гр.
  Дополнителни карактеристики: 100% памук, грамажа на платно 275 гр.

  Платна Канвас

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 19.00 (USD)
  0 19
  Manufacturers