15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Подметач за Чаша

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Подметач за чаша, Santoro, Tall Tails, 206GJ01, 10*10*0.5цм

  230112
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “Tall Tails” каде преовладуваат розови, виолетови и сиви тонови. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “Life is gorjuss”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за чаша, Santoro, Pierrot, 206GJ03, 10*10*0.5цм

  230111
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “Pierrot” каде преовладуваат виолетови и сиви тонови. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “You are what you believe”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за чаша, Santoro, White Rabbit, 206GJ05, 10*10*0.5цм

  230114
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “White Rabbit” каде преовладуваат сини и сиви тонови. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “Always time for tea”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за чаша, Santoro, Rainbow Heaven, 206GJ04, 10*10*0.5цм

  230113
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “Rainbow Heaven” со виножито и сино небо. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “Somewhere over the rainbow”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за чаша, Santoro, Nice to Sea You, 206GJ08, 10*10*0.5цм

  230116
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “Nice to Sea You” каде преовладуваат минт, розови и виолетови тонови. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “So nice to sea you”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за чаша, Santoro, Rosebud, 206GJ06, 10*10*0.5цм

  230115
  2.86 (USD)
  Дизајниран со оригинални цртежи “Rosebud” каде преовладуваат виолетови тонови. Направен е од плута и е перфектен за топли и ладни напитоци. Овој подметнувач за чаши може да биде Вашиот идеален подарок со порака “Аlways time for tea and roses”.

  Димензија: 10 x 10 x 0.5 цм

  Подметач за Чаша

  Manufacturers