15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Ранци Деловни

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Ранец, 15.6", Кожен, Samsonite, Waymore LTH, 129663/1041, 32*40*17цм, Црна

  256361
  518,20 (USD)
  Материјал: кожа
  Димензии: 40 x 32 x 17 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 15,5 литри
  Тежина: 1,3 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 15.6", Кожен, Samsonite, Waymore LTH, 129663/1090, 32*40*17цм, Сина

  256363
  518,20 (USD)
  Материјал: кожа
  Димензии: 40 x 32 x 17 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 15,5 литри
  Тежина: 1,3 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74774/6117, 31*45*20цм,Сива

  175454
  142,30 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 45 x 31 x 20 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 19 литри
  Тежина: 0,7 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74775/1041, 31*48*24цм,Црна

  1754611
  160,20 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74775/1460, 31*48*24цм,Сина

  1754633
  160,20 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6",Samsonite,Paradiver Light, 74775/1924, 31*48*24цм,Жолта

  175465
  160,20 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, Samsonite, Paradiver Light, 74774/1924, 31*45*20цм, Жолта

  1754555
  142,30 (USD)

  Материјал: обложен полиестер
  Големина на лаптопот: Погоден за лаптопи до 15,6 инчи
  Димензии: приближно. 31 x 45 x 20 см
  Тежина: 0,7 кг
  Капацитет: 19 Л
  Се затвора со двонасочна патент (затворач за заклучување за подобра заштита од кражба)

  Ранец, 2 тркалца, 15.6'', Samsonite, Guardit 2.0, 115333/1041, 33*48*20цм, Црна

  231771
  196,00 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Капацитет: 29 l
  Димензии: 33 x 48 x 20 sm
  Тeжина: 2,23 Кг
  Ремки со прилагодлива должина, внатрешен џеб за мобилен телефон, место за прибор за пишување, внатрешна приврзок за клучеви, внатрешни џебови за кредитни картички (визит-картички), место за лаптоп 15,6 " и таблет.
  Со две тркала

  Ранец, 6 патенти, 15.6, Samsonite, Kleur, 108940/7183, 32*44*19цм

  217177
  106,50 (USD)

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Piquadro, CA3214UB00/N, 29*39*15цм, Црна

  257101
  554,00 (USD)
  Материјал: кожа
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Кожен, Piquadro, CA3214UB00/GRN, 29*39*15цм, Темно сива

  257107
  554,00 (USD)
  Материјал: кожа
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Кожен, Piquadro, CA3214UB00L/GRN, 29*39*15цм, Темно сива

  260427
  661,40 (USD)
  Материјал: кожа
  Со лед осветлување
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2/BLU, 29*39*15цм, Сина

  260463
  446,60 (USD)
  Материјал: Полиестер и кожа
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2/N, 29*39*15цм, Црна

  260461
  446,60 (USD)
  Материјал: Полиестер и кожа
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2L/BLU, 29*39*15цм, Сина

  260403
  500,30 (USD)
  Материјал: Полиестер и кожа
  Со лед осветлување
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2L/N, 29*39*15цм, Црна

  260401
  500,30 (USD)
  Материјал: Полиестер и кожа
  Со лед осветлување
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранци Деловни

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 34,00 (USD) Максимум: 841,00 (USD)
  34 841
  Производители