15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ранци Училишни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Ранец , 1 патент, Paso, 15-1487, 31*37*14цм

  252260
  17.00 (USD)
  Колекција: Multicolour
  Ранец со една преграда и внатрешен џеб со патент. Два надворешни џебови со токи, еден џеб на задната страна со патент и прерамки од еко-кожа кои се прилагодуваат.
  Димензија: 31 x 37 x 14 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Chik, 18.098.08950, 30*45*15цм, Црвена

  234213
  19.69 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во црвена боја, дизајниран со цветни детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Coquette, 17.634.09110, 32*42*17цм, Тиркизна

  225903
  19.69 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е со тиркизна боја и е дизајниран со шарени цветови.
  Димензија: 32 x 42 x 17 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Dreamer, 18.098.09320, 30*45*15цм, Виолетова

  234218
  24.16 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во виолетова боја, дизајниран со шарени детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Flower, 18.098.09310, 30*45*15цм, Тиркизна

  234217
  24.16 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во пастелни бои, дизајниран со цветни детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Lady Desidia, 18.298.04880, 30*45*20цм

  252790
  25.06 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема прегради за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е дизајниран со цртеж Lady Desidia.
  Димензија: 30 x 45 x 20 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Lolissima, 18.263.05150, 32*42*17цм, Розева

  226322
  23.27 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во розова боја, дизајниран со шарени детали.
  Димензија: 32 x 42 x 17 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Lolissima, 18.298.05150, 30*45*20цм, Розева

  252792
  25.06 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема прегради за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во розова боја и е дизајниран со шарени детали.
  Димензија: 30 x 45 x 20 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Magical, 18.098.09300, 30*45*15цм, Виолетова

  234216
  24.16 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во виолетова боја, дизајниран со златни детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Summits, 18.090.08970, 32*42*17цм, Маслинеста

  234204
  17.90 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во маслинеста боја, дизајниран со зелени и сини детали.
  Димензија: 32 x 42 x 17 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Summits, 18.098.08970, 30*45*15цм, Маслинеста

  234214
  19.69 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во маслинеста боја, дизајниран со зелени и сини детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Busquets, Sweet, 18.098.09280, 30*45*15цм, Розева

  234215
  24.16 (USD)
  Школски ранец со 2 патенти, има голема преграда за книги, папки, тетратки и преден среден џеб со патент. Должината на ремените се прилагодуваат. Долниот дел на ранецот е дополнително поставен за да ја издржи тежината од содржината во ранецот. Надворешноста е изработена од 100% полиестер водоотпорен, а внатрешната постава од 100% полиестер. Ранецот е во розова боја, дизајниран со црвени ориентални цветни детали.
  Димензија: 30 x 45 x 15 цм

  Ранец, 2 патенти, Publik, Robin, 34.063.26, 29*38*14цм, Тиркизно Сина

  1498933
  4.94 (USD)
  Ранец со 2 патенти
  Димензии: 29 x 38 x 14cm
  Тежина: 0.31 kg
  Материјал: Polyester

  Ранци Училишни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 148.00 (USD)
  0 148
  Manufacturers