15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Рапидографи Изографи Калиграфи Туш

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Рапидограф, 0.1мм, Staedtler, Pigment liner, 308 01-9, Црна

  123021
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 01 9
  Рапидограф 0,1 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 01 9

  Рапидограф, 0.2мм, Staedtler, Pigment liner, 308 02-9, Црна

  123022
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 02 9
  Рапидограф 0,2 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 02 9

  Рапидограф, 0.3мм, Staedtler, Pigment liner, 308 03-9, Црна

  123023
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 03 9
  Рапидограф 0,3 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 03 9

  Рапидограф, 0.5мм, Staedtler, Pigment liner, 308 05-9, Црна

  123025
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 05 09
  Рапидограф 0,5 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 05 09

  Рапидограф, 0,50 мм, Rotring, R155050

  235690
  47,44 (USD)

  Рапидограф, 0.05мм, Staedtler, Pigment liner, 308 005-9, Црна

  123029
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 005 09
  Рапидограф 0,05 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 005 09

  Рапидограф, 0.8мм, Staedtler, Pigment liner, 308 08-9, Црна

  123028
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 08 09
  Рапидограф 0,8 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 08 09

  Рапидограф, 0.7мм, Staedtler, Pigment liner, 308 07-9, Црна

  123027
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 07 09
  Рапидограф 0,7 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 07 09

  Рапидограф, 0.4мм, Staedtler, Pigment liner, 308 04-9, Црна

  123024
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 04 9
  Рапидограф 0,4 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 04 9

  Рапидограф, 0.6мм, Staedtler, Pigment liner, 308 06-9, Црна

  123026
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 06 09
  Рапидограф 0,6 мм, црна боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 06 09

  Рапидограф, 0.18Мм, Staedtler, Mars®, 700 M018

  154469
  23,09 (USD)

  Рапидограф, 0.3Мм, Staedtler, Mars®, 700 03

  154463
  12,53 (USD) 15,93 (USD)
  Mars® matic 700 03
  Рапидограф, 0.3 мм

  - За максимална прецизност
  - Хромиран врв
  - Мастилото не се суши
  - Стабилен проток на мастило

  Број на артикл: 700 03

  Мастило, За Рапидограф, 22Мл, Staedtler, Mars® matic, 745 R-9, Црна

  128020
  4,39 (USD)
  Mars® matic 745 R-9
  Мастило за рапидограф

  - Црно мастило 22 мл
  - Мастилото не се суши
  - За употреба на хартија
  - За јаки црни и добро дефинирани линии

  Број на артикл: 745 R-9

  Рапидограф, 0.5мм, Staedtler, Pigment liner, 308 05-3, Сина

  218325
  2,77 (USD)
  Pigment liner 308 05 03
  Рапидограф 0,5 мм, сина боја

  - Рапидограф за пишување, скицирање и цртање
  - Перманентно мастило кое не се брише (во согласност со ISO 14145-2) и е водоотпорно
  - Мастилото се брише само доколку е употребено на специјална хартија за нацрти
  - Може да биде отворен без капаче најмалку 12 часа без да се исуши (ова важи за црното мастило)
  - Долг метален врв идеален при употреба на линијар
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото

  Број на артикл: 308 05 03

  Рапидограф, 0.1Мм, Staedtler, Mars®, 700 01

  154461
  23,27 (USD) 30,25 (USD)
  Mars® matic 700 01
  Рапидограф, 0.1 мм

  - За максимална прецизност
  - Хромиран врв
  - Мастилото не се суши
  - Стабилен проток на мастило

  Број на артикл: 700 01

  Рапидограф, 0.2Мм, Staedtler, Mars®, 700 02

  154462
  17,00 (USD) 23,09 (USD)

  Рапидографи Изографи Калиграфи Туш

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 2,00 (USD) Максимум: 48,00 (USD)
  2 48
  Производители