15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Сефови-2

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Safe 2150S

  084340
  2,783.04 (USD)
  Високо калени брави со дополнителни челични плочи пред бравите
  Дебелина: внатрешен ѕид 2 mm, надворешен ѕид 4 mm
  Вкупна дебелина 86 mm
  Подвижни полици
  Отпорен на пожар до 600˚C до 120 мин.
  Сертификат EN-1143-1
  Сигурносно ниво Grade III
  Надворешна дим.: 150 х 80 х 70 cm
  Тежина 1.200 кг.

  Safe 4130S

  084350
  2,473.08 (USD)
  Високо калени брави со дополнителни челични плочи пред бравите
  Дебелина: внатрешен ѕид 2 mm, надворешен ѕид 4 mm
  Вкупна дебелина 86 mm
  Подвижни полици
  Отпорен на пожар до 600˚C до 120 мин.
  Сертификат EN-1143-1
  Сигурносно ниво Grade III
  Надворешна дим.: 140 х 60 х 50 cm
  Тежина 560 кг.

  Safe Frs 133 Ch 1336 * 712 * 612 335 Kg.

  164750
  1,226.15 (USD)
  Двојно исполнет со огноотпорен бетон и со тројно заклучување
  Отпорен на пожар до 1000˚C до 60 мин.
  Ја задржува внатрешната температура
  Сертификат EN 15659; 2009
  Сигурносно ниво LFS 60P
  Надворешна дим.: 133,6 х 71,2 х 61,2 cm
  Внатрешна дим.: 117 х 54,6 х 41,8 cm
  Тежина 310 кг.

  Сефови-2

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1,226.00 (USD) Max: 2,784.00 (USD)
  1226 2784
  Manufacturers