15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Табли Бели Магнетни со Алуминиумска Рамка

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Табла TSA64/C Магнетна 60*40 Тса64/Ц Зидна-

  121121
  18,80 (USD) 20,58 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 40 х 60 cm

  Табла Магнетна, 120*80цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA128/C

  121140
  47,44 (USD) 51,82 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 80 х 120 cm

  Табла INT-606 White Board Magnetic 120*200 Со Ал.Рамка Ѕидна

  177770
  106,50 (USD) 111,88 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 200 см

  Табла магнетнa, 90*120, метална рамка, Noki, INT-602

  177740
  43,86 (USD) 52,80 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 90 х 120 cm

  Табла Магнетна Бела Ma0707170 180*90Цм Со Алуминиумса Рамка

  196850
  133,36 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 90 х 180 cm

  Табла Магнетна, 80*60цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA86/C

  121130
  27,74 (USD) 30,34 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 60 х 80 cm

  Табла магнетнa, 60*90, метална рамка, Noki, INT-601

  177730
  25,96 (USD) 30,88 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 60 x 90 см

  Табла Магнетна, 60*40цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA64/C

  121120
  18,80 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 40 х 60 cm

  Табла магнетна, 60*90, Office Point, 4060600-00

  078839
  44,66 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 60 х 90 cm

  Табла Магнетна, 160*120цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA1216/C

  121150
  93,08 (USD) 106,77 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 120 х 160 cm

  Табла магнетна, 120*180, метална рамка, Noki, INT-605

  177760
  88,60 (USD) 101,14 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 180 см

  Табла Магнетна, 40*30цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA34/C

  121110
  12,44 (USD) 13,34 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 30 х 40 cm

  Табла магнетнa, 120*150, метална рамка, Noki, INT-604

  177750
  70,70 (USD) 83,24 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 150 см

  Табла магнетна, 60*45цм, Office Point, 4060460

  038125
  28,55 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 45 х 65 cm

  Табла 4102 Магнетна 45*60

  120530
  29,54 (USD) 39,11 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Содржи 6 магнети, 4 маркери и бришач
  Дим. 45 х 60 cm

  Табла Магнетна "Tsa1218"- 120*180Цм Со Рамка Алу23

  121347
  151,26 (USD) 169,16 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 120 х 180 cm

  Табли Бели Магнетни со Алуминиумска Рамка

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 12,00 (USD) Максимум: 197,00 (USD)
  12 197
  Производители