15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Табли Флипчарт Бели Магнетни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Board Int-619-4F Flip Chart Magnetik 70 * 100 With Alphabet With Legs

  177800
  70.70 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Board Int-644-F Flip Chart Ceramic Magnetik 70 * 100 With Alu-Frame With Legs

  177810
  178.10 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  White Board Int-615 Magnetik 90 * 120 With Al.Ramka With Legs

  177780
  129.78 (USD)
  Бела табла со тркалца, магнетна
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 90 х 120 cm

  Табла флипчарт, Магнетна, PBS, 20094511-14, 70*100цм, Бела

  240140
  101.14 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Табли Флипчарт Бели Магнетни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 70.00 (USD) Max: 179.00 (USD)
  70 179
  Manufacturers