15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Услови на користење

  Почитувани клиенти,

  Добрејдовте на Office Plus веб сајтот. Ве молиме пред користење на сајтот, внимателно да ги прочитате условите наведени подолу.

  Со самото користење на сајтот, потврдувате дека сте запознаени и дека се согласувате со условите на користење, како и со политиката на приватност.

  Доколку имате прашања, поставете ги преку контакт формата. Доколку не се согласувате со условите, Ве молиме да не го користите нашиот сајт.

  Податоци за компанијата

  Офис Плус ДООЕЛ

  Адреса: Индустриска 4, 1000 Скопје, Македонија

  Контакт: info [at] officeplus [dot] mk

  Телефон: 02 15 501

  Општи услови

  Офис Плус има авторско право врз сајтот сите негови содржини.

  Неовластеното користење на било која содржина, без писмена дозвола на Офис Плус, е строго забранета. Прекршување на општите услови за употреба можат да доведат до покренување на судска постапка против сторителите.

  Офис Плус го задржува правото да врши промени на условите, како и содржината на сајтот, во секое време, без претходна најава.