15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Хартија Копирна Бела

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Хартија фотокопирна,1/500, А4, 80гр., Green High, Бела

  006660
  172,00 ден 205,00 ден
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002 и 14001
  Го поседува сертификатот ISO 9706 архивски стандард
  Висока белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна , А класа, 1/500, А4, 80гр., Navigator, бела

  005500
  255,00 ден
  A Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А4, 80гр., 1/500, Euro Basic, Бела

  174000
  175,00 ден 195,00 ден
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002 и 14001
  Го поседува сертификатот ISO 9706 архивски стандард
  Висока белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А4, 80 гр., 1/500, Sirius Universal

  174060
  195,00 ден
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002 и 14001
  Го поседува сертификатот ISO 9706 архивски стандард
  Висока белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А4, 80гр., 1/500, А класа, HP PREMIUM, Бела

  239420
  259,00 ден
  A Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Фотокопирна Хартија А3 80Гр Навигатор 1/500

  005990
  540,00 ден
  A Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А4, 75 гр., 1/500, Discovery

  005980
  250,00 ден
  Б+ Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А3, 80 гр., 1/500, Europapier, Euro Basic, Бела

  174030
  470,00 ден
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002 и 14001
  Го поседува сертификатот ISO 9706 архивски стандард
  Висока белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Фотокопирна Хартија А3 75Гр Дискавери 1/500

  015930
  490,00 ден
  Б+ Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А класа, 1/250, А4, 80 гр., Navigator, Бела

  005501
  139,00 ден
  A Класа
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002, 14001 и 18001
  Го поседува сертификатор ISO 9706 кој гарантира квалитет и стабилност на хартијата 200 години.
  Погодна за архивирање
  Супериорна белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Хартија фотокопирна, А4, 80 гр., 1/500, IQ Economy Plus

  174070
  205,00 ден
  Ги поседува сертификатите ISO 9001, 9002 и 14001
  Го поседува сертификатот ISO 9706 архивски стандард
  Висока белина
  Има одлични карактеристики за двострано печатење

  Фотокопирна Хартија А3 Федригони 80Гр 1/500

  007570
  470,00 ден

  Хартија Копирна Бела

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 139,00 ден Максимум: 1.750,00 ден
  ден139 ден1750
  Производители