15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Хартија Копирна Бела Поголеми Грамажи

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Хартија фотокопирна, А класа, 1/250, А4, 160 гр., Navigator, Бела

  005502
  10.38 (USD) 11.64 (USD)
  Извонредност во дигиталното печатење во боја
  Совршен квалитет на сликата со висок контраст.
  100% загарантирано покажување на реални бои на сликите.
  Со Навигатор една работа никогаш не се менува: неверојатни резултати со користење на најдобро квалитетни влакна од Eucalyptus Globulus, Navigator гарантира оптимални карактеристики на хартијата за дигитално печатење.
  Идеално за висококвалитетни и високо професионални документи во боја, уште еднаш Navigator ви ги носи најдобрите решенија за хартија во Вашата канцеларија.
  Идеално за: сертификати, брошури, менија, дипломи, корици, честитки, деловни картички, флаери, итн.

  Хартија фотокопирна, А класа, 1/125, А4, 250 гр., Navigator, Бела

  005503
  10.20 (USD)
  Извонредност во дигиталното печатење во боја
  Совршен квалитет на сликата со висок контраст.
  100% загарантирано покажување на реални бои на сликите.
  Со Навигатор една работа никогаш не се менува: неверојатни резултати со користење на најдобро квалитетни влакна од Eucalyptus Globulus, Navigator гарантира оптимални карактеристики на хартијата за дигитално печатење.
  Идеално за висококвалитетни и високо професионални документи во боја, уште еднаш Navigator ви ги носи најдобрите решенија за хартија во Вашата канцеларија.
  Идеално за: сертификати, брошури, менија, дипломи, корици, честитки, деловни картички, флаери, итн.

  Хартија фотокопирна, А класа, 1/150, А4, 200 гр., Navigator, Бела

  005504
  9.84 (USD)
  Извонредност во дигиталното печатење во боја
  Совршен квалитет на сликата со висок контраст.
  100% загарантирано покажување на реални бои на сликите.
  Со Навигатор една работа никогаш не се менува: неверојатни резултати со користење на најдобро квалитетни влакна од Eucalyptus Globulus, Navigator гарантира оптимални карактеристики на хартијата за дигитално печатење.
  Идеално за висококвалитетни и високо професионални документи во боја, уште еднаш Navigator ви ги носи најдобрите решенија за хартија во Вашата канцеларија.
  Идеално за: сертификати, брошури, менија, дипломи, корици, честитки, деловни картички, флаери, итн.

  Paper A3 120Gr 1/250 53329742

  014160
  21.48 (USD)

  Paper A4 120Gr 1/250 53321297

  014150
  11.64 (USD)

  Paper A4 100G 1/500 53221297

  014120
  13.42 (USD)

  Paper A4 140Gr 1/250 53421297

  014180
  12.53 (USD)

  Paper A4 300 G 1/125 53821297

  014250
  13.42 (USD)

  Paper A4 350 G 1/125 53921297

  014280
  14.32 (USD)

  Zweckform 32250 C4 / 25 Cd Insert

  041840
  5.84 (USD)

  Хартија Копирна Бела Поголеми Грамажи

  Filter by:

  Clear All
  Min: 5.00 (USD) Max: 22.00 (USD)
  5 22
  Manufacturers