15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Четки Универзални Професионални

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Четка за боење, Сет 1/10, За акрилни и водени бои, Statovac, 622013, SFB0243

  254730
  19.69 (USD)
  Комплет од 10 четки од синтетички влакна со држач, со различни форми и димензии. Се користат за сликање со акрилни и водени бои.

  Четка, За Боење, Сет 3/1, Блистер, Stadlter, 989-SBK3-3

  242490
  4.48 (USD)
  STAEDTLER® 989-SBK3-3
  Четки за боење

  - Сет од 3 четки: #2 и #8 кружни, #8 плосната
  - Лесно се чистат
  - Изработени од дрво, метал и еластична четка
  - Се употребуваат за водени, акрилни, гваж, маслени бои итн.

  Број на артикл: 989-SBK3-3

  Четка, Округла, Триаголна Дршка, бр.1, Statovac, Klimt, 623001

  188741
  2.24 (USD)
  Округла четка со тријаголна дршка со пократки влакна, но сепак може да апсорбира доста боја. Се користи за детали и кратки потези. За уље, акрил, акварел.
  бр.1

  Четка, Зелена Дршка, бр.6, Statovac, Monet, Filbert, 628306

  188776
  1.79 (USD)
  Четка со заоблен врв и долга рачка. Природните влакна упиваат повеќе боја. Се користи за меки и заоблени контури. Најпогодна е за уље и акрил. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.6

  Четка, Зелена Дршка, бр.2, Statovac, Monet, Filbert, 628302

  188772
  1.25 (USD) 1.34 (USD)
  Четка со заоблен врв и долга рачка. Природните влакна упиваат повеќе боја. Се користи за меки и заоблени контури. Најпогодна е за уље и акрил. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.2

  Четка, Аголна, Кафеава Дршка, бр.4, Statovac, Picasso, 628504

  188804
  1.07 (USD)
  Аголниот врв на влакната овозможува цртање на линии со разни облици и ширини. Најпогодна е за уље, акрил и акварел. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.4

  Четка, Округла, Триаголна Дршка, бр.2, Statovac, Pop brush Klimt, 623002

  188742
  2.33 (USD)
  Округла четка со тријаголна дршка со пократки влакна, но сепак може да апсорбира доста боја. Се користи за детали и кратки потези. За уље, акрил, акварел.
  бр.2

  Четка, Зелена Дршка, бр.4, Statovac, Monet, Filbert, 628304

  188774
  1.43 (USD)
  Четка со заоблен врв и долга рачка. Природните влакна упиваат повеќе боја. Се користи за меки и заоблени контури. Најпогодна е за уље и акрил. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.4

  Четка, Рамна, Натурал, бр.12, Statovac, Pop brush Abbott, 622112

  188889
  1.79 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.12

  Четка, Рамна, Кафеава Дршка, бр.10, Statovac, Picasso, 628210

  188840
  1.61 (USD)
  Четка со рамен врв и кафеава дршка. Се користи за нанесување боја на поголеми површини и за впивање вишок боја. За уље, акрил и акварел.
  бр.10

  Четка, Рамна, Кафеава Дршка, бр.4, Statovac, Pop brush Picasso, 628204

  188834
  1.07 (USD)
  Четка со рамен врв и кафеава дршка. Се користи за нанесување боја на поголеми површини и за впивање вишок боја. За уље, акрил и акварел.
  бр.4

  Четка, Аголна, Кафеава Дршка, бр.16, Statovac, Pop brush Picasso, 628516

  188816
  2.60 (USD)
  Аголниот врв на влакната овозможува цртање на линии со разни облици и ширини. Најпогодна е за уље, акрил и акварел. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.16

  Четка, Округла, Зелена Дршка, бр.8, Statovac, Pop brush Monet, 628108

  188768
  2.51 (USD)
  Округла четка со зелена дршка. Задебелена е за што е можно поголем капацитет за задржување на бојата. Има исклучително долг врв и кратка рачка. Неизбежен додаток на секој уметник. Се користи за меки и заоблени контури, како и во графичката уметност.
  бр.8

  Четка, Рамна, Натурал, бр.6, Statovac, Abbott, 622106

  188886
  0.59 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.6

  Четки Универзални Професионални

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 20.00 (USD)
  0 20
  Manufacturers