15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Јаглен Скеч Моливи и Боици Професионални

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Молив, Графитен, Сет 1/6, За цртање, Полн графит, Statovac, 617906, SFA076_S6

  254710
  8,06 (USD)
  Графитни моливи со различна цврстина на графит (2H, HB, 2B, 4B, 6B, 8B)

  Молив, Уметнички, Сет 6/1, ХБ 2Б 4Б 6Б 7Б 8Б, Staedtler, Mars® Lumograph 100B G6

  174210
  7,61 (USD)
  Mars® Lumograph® black 100B
  Молив за цртање

  Метална кутија во која има 6 моливи, сите со различни степени на јачина на цртање.
  - Високо квалитетен молив
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - 6 различни степени на мекост и јачина на пишување: 8B, 7B, 6B, 4B, 2B, HB
  - Дебелина на графит 8B: ~4.5 мм, 7B, 6B, 4B, 2B, HB: ~3.6 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100B G6

  Сет уметнички, Staedtler, Mars® Lumograph® charcoal, 61 100C

  249970
  13,69 (USD)
  Mars® Lumograph® charcoal 100C
  Уметнички сет

  - Високо квалитетен производ
  - 6 моливи со различни степени на јачина на цртање
  - 3 јаглени во форма на молив
  - Острилка
  - Мека и мазна гума
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Погоден за сенчање, боење, како и за скицирање и цртање на портрети
  - Степени на мекост и јачина на пишување: S (soft), M (medium), H (hard)
  - Дијаметар ~ 4.5 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 61 100 C6

  Молив, Сет 3/1, + Четка за Водени, Акварел, Staedtler, Mars Lumograph, 100A SBK4

  242330
  3,94 (USD)
  Mars® Lumograph® aquarell 100A
  Молив со акварел графит

  Содржи 3 моливи со акварел графит и кружна четка број 8.
  - Високо квалитетен молив
  - Идеален за прелиминарни скици за акварел цртежи, како и за класични цртежи со водени бои и за класично скицирање
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - 3 различни степени на мекост и јачина на пишување: 4B, 6B, 8B
  - Дебелина на графит: ~3.6 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100A SBK4

  Молив, Сет 6/1, + Гума и Острилка, Staedtler, Mars® Lumograph®, 61 100 C6

  242440
  6,53 (USD)
  Mars® Lumograph® 61 100 C6
  Молив за цртање, гума и метална острилка

  - 6 моливи со различни степени на јачина на цртање
  - Високо квалитетен молив
  - Погоден за пишување, боење, како и за скицирање и цртање
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - 6 различни степени на мекост и јачина на пишување: 2H, HB, B, 2B, 4B, 6B
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 61 100 C6

  Молив, Пастел, 3.6мм, Staedtler, Mars® Lumograph® pastel, 100P-SBK6

  242350
  7,07 (USD)
  Mars® Lumograph® pastel 100P
  Молив пастел

  Блистер кој содржи 6 моливи со пастелни бои
  - Високо квалитетен производ
  - Специјална формула со високо ниво на пигмент во пастелот за фини детали при цртање
  - Погоден за боење и сенчење, како и за скицирање и цртање на портрети
  - Бои: Sepia light, Sepia dark, Umber, Sanguine dry, White, Lighting
  - Дебелина на пастел: ~3.6 мм
  - Дрво со FSC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100P-SBK6

  Молив, Уметнички, 8Б, Staedtler, Mars® Lumograph®, 100B 8B

  174218
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® black 100B 8B
  Молив за цртање

  - Високо квалитетен молив
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: 8B
  - Дебелина на графит 8B: ~4.5 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100B 8B

  Бои, Сув Пастел, Сет 12/1, Staedtler, 2430 C12

  234120
  7,43 (USD)

  Молив, Јаглен, Soft, Faber Castell, Pitt, 117403, 07496, Црна

  126064
  1,43 (USD)
  Природните стапчиња од јаглен се најстариот материјал за скицирање и цртање во светот. Сиво-сината нијанса нежно се лизга низ хартијата, лесно се фаќа и се размачкува и може да се избрише без потешкотии и постојано да се прекрива. Моливите од јаглен оставаат многу поцрна линија. Лесно се острат со нож или острилка.
  Степен на цврстина: Мек.

  Молив, Уметнички, 6Б, Staedtler, Mars® Lumograph®, 100B 6B

  174216
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® black 100B 6B
  Молив за цртање

  - Високо квалитетен молив
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: 6B
  - Дебелина на графит 6B: ~3.6 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100B 6B

  Молив, За сенчење, Staedtler, 5426BLBK-C

  249930
  2,15 (USD)
  STAEDTLER® 5426 BLBK-C
  Молив за сенчење

  - Безбоен и базиран на восок
  - Перфектен за сенчење и омекнување на исцртани рабови кај уметничките дела
  - Производ изработен од сертифицирано дрво од одржливи шуми

  Број на артикл: 5426 BLBK-C

  Молив, Уметнички, 2Б, Staedtler, Mars® Lumograph®, 100B 2B

  174212
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® black 100B 2B
  Молив за цртање

  - Високо квалитетен молив
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: 2B
  - Дебелина на графит 2B: ~3.6 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100B 2B

  Молив, Јаглен, Hard, Faber Castell, Pitt, 117411, 07497, Црна

  126065
  1,43 (USD)
  Природните стапчиња од јаглен се најстариот материјал за скицирање и цртање во светот. Сиво-сината нијанса нежно се лизга низ хартијата, лесно се фаќа и се размачкува и може да се избрише без потешкотии и постојано да се прекрива. Моливите од јаглен оставаат многу поцрна линија. Лесно се острат со нож или острилка.
  Степен на цврстина: Тврд.

  Молив, Уметнички, 4Б, Staedtler, Mars® Lumograph®, 100B G6 4B

  174214
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® black 100B 4B
  Молив за цртање

  - Високо квалитетен молив
  - Во графитот има голем процент на карбон за мат и јаки црни резултати
  - Цврста формула и отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување: 4B
  - Дебелина на графит 4B: ~3.6 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100B 4B

  Молив, Јаглен, S, 4.5мм, Staedtler, Mars® Lumograph® charcoal, 100C-S, Црна

  249902
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® charcoal 100C-S
  Јаглен во вид на молив

  - Високо квалитетен производ
  - Во јагленот има голем процент на карбон за широк спектар на најдлабоки црни тонови
  - Погоден за боење и сенчење, како и за скицирање и цртање на портрети
  - Степени на мекост и јачина на пишување: S (soft), M (medium), H (hard)
  - Дебелина на јаглен: ~4.5 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100C-S

  Молив, Јаглен, H, 4.5мм, Staedtler, Mars® Lumograph® charcoal, 100C-H , Црна

  249900
  1,07 (USD)
  Mars® Lumograph® charcoal 100C-H
  Јаглен во вид на молив

  - Високо квалитетен производ
  - Во јагленот има голем процент на карбон за широк спектар на најдлабоки црни тонови
  - Погоден за боење и сенчење, како и за скицирање и цртање на портрети
  - Степени на мекост и јачина на пишување: S (soft), M (medium), H (hard)
  - Дебелина на јаглен: ~4.5 мм
  - Лесно се пишува и црта
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 100C-H

  Јаглен Скеч Моливи и Боици Професионални

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 0,00 (USD) Максимум: 43,00 (USD)
  0 43
  Производители