15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Delsey

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Bag Delsey 24672000 55Cm

  052871
  255.61 (USD) 319.52 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 39 х 53 х 23 см.
  Со 2 тркала
  Капацитет: 32 литри
  Тежина: 3,6 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 2 Тркала, Мека, Delsey, Montsouris, 00236572000, 35*55*24цм, Црна

  158021
  178.82 (USD) 298.04 (USD)
  Материјал: 100% поликарбонат
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 35 х 55 х 24 см.
  Со 2 тркала
  Капацитет: 45 литри
  Тежина: 2,9 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 2 Тркала, Мека, Delsey, Montsouris, 00236572200, 35*55*23цм, Црна

  210271
  174.79 (USD) 249.70 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 35 х 55 х 23 см.
  Со 2 тркала
  Капацитет: 36 литри
  Тежина: 2,9 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 2 Тркала, Мека, Delsey, Tuileries, 00224770400, 40*50*20цм, Црна

  133581
  142.22 (USD) 203.16 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 40 х 50 х 20 см.
  Со 2 тркала
  Капацитет: 40 литри
  Тежина: 1,9 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Suitcase Delsey 24680100 55 Cm

  052901
  196.54 (USD) 245.68 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 40 х 55 х 20 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 30 литри
  Тежина: 3,7 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine 3, 00224981101, 43*66*29цм, Сива

  199247
  156.00 (USD) 222.86 (USD)
  Материјал: Полиестер обложен со тефлонска заштита
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 43 х 66 х 29 см.
  Со4 тркала
  Капацитет: 67 литри
  Тежина: 2 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine 3, 00224981104, 43*66*29цм, Црвена

  199242
  156.00 (USD) 222.86 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 43 х 66 х 29 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 67 литри
  Тежина: 2 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine, 00224681104, 43*66*29цм, Црвена

  156642
  167.15 (USD) 222.86 (USD)
  Материјал: Полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 43 х 66 х 29 см.
  Со4 тркала
  Капацитет: 74 литри
  Тежина: 2,3 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine, 00224881100, 43*66*29цм, Црна

  171691
  179.23 (USD) 238.96 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 43 х 66 х 29 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 82 литри
  Тежина: 2,3 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Dauphine, 00224881113, 43*66*29цм, Зелена

  171694
  167.28 (USD) 238.96 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 43 х 66 х 29 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 82 литри
  Тежина: 2,3 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Destination, 00200181004, 44*68*29цм, Црвена

  156802
  149.73 (USD) 213.90 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 44 х 68 х 29 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 87 литри
  Тежина: 3,8 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, Gannett, 00342781104, 44*68*27цм, Бордо

  210308
  153.04 (USD) 255.08 (USD)
  Материјал: Полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 44 х 68 х 27 см.
  Со4 тркала
  Капацитет: 81 литри
  Тежина: 3 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, La Defense, 00223952500, 63*59*28цм

  127381
  219.28 (USD) 438.55 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 63 х 59 х 28 см.
  Со 4 тркала
  Капацитет: 104 литри
  Тежина: 5,6 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Куфер, 4 Тркала, Мека, Delsey, La Defense, 00223970000, 37.5*52*24цм, Црна

  127411
  231.18 (USD) 330.26 (USD)
  Материјал: 100% полиестер
  TSA брава со тројна комбинација
  Димензии: 37,5 х 52 х 24 см.
  Со 2 тркала
  Капацитет: 45 литри
  Тежина: 3 кг
  Преграда за прибор, организатор...

  Delsey

  Filter by:

  Clear All
  Min: 9.00 (USD) Max: 372.00 (USD)
  9 372
  Manufacturers